Senaste nytt som finns att ge:

2021-11-23 Byte av tv-system för att kunna se några kanaler i källaren.

2020-11-13 Byte av Chromecast och usb-hubb till kameror för att öka tillförlitligheten.

2014-11-13 Efter att vi fått lite förfrågningar om man inte smidigt kan spela musik från egen mobil via musikanläggningen, så har jag ordnat bluetooth-kontroll för detta. Man kan alltså trådlöst ansluta mobilen till stereoanläggningen och spela musik från spotify eller egen musik på telefonen. Samtidigt har jag ordnat en instruktion för hur musikanläggningen fungerar och en snabbguide som visar hur knapparna skall stå när man skall spela från olika media: radio, cd, mobiltelefon med sladd och mobiltelefon via bluetooth.

2013-01-05 Jag ville bara fixa till några små ändringar på sidan och tyckte det var dags att få lite ny info här. Tydligen fungerar det numera att se web-kamerorna via mobil (jag har inte provad iPhone än, men ingen har klagat trots att jag bett folk kontrollera), och jag byter ut lite saker jag tycker är "gammalt". Helst skulle jag vilja ha hjälp med att dra sidan in i framtiden med ny programmering, men samtidigt tror jag många är nöjda med hur det ser ut nu. De flesta kollar nog ändå bara kamerorna på fredagarna, hehe.

2011-09-20 Nu har vi äntligen fått snurr på webkamerorna! Nu kan man få koll på om det är någon i inre eller yttre relaxrummen via kameror.

2010-10-11 Nu är hemsidan uppe igen på lite ändrad adress. Det som skall till nu för att få det komplett är att vi behöver nätverkskontakt med datorn i relaxen som kontrollerar de två kamerorna som vi har där nere. En för inre relaxrummet och en för det yttre. Tanken med dessa är ju enbart att man skall kunna se om det är någon på plats där och inte för att kunna ”smygkika” på vad personerna gör. En ny tv med text-tv har också fått plats där nere.

2007-09-03 Kameran åter uppe med LIVE-bilder från fredagskvällen. Nu verkar det som webcamsidan är nere när inte det är någon sändning, men på fredagskvällarna skall man kunna se live från relaxrummet. En digital darttavla har också kommit upp i relaxavdelningen så nu skall det inte bli lika mycket bråk om reglerna i fortsättningen, hehe.

2007-02-17 Lite nya bilder finns. Kolla under "Gamla evenemang", "Bastubilder", "Lite tidiga bastubilder" samt "Lite interiörbilder från relaxrummen, och en lite större översiktsbild".

2007-02-12 Nu har det hänt en del i källaren under tiden hemsidan inte uppdaterats. Vi har fått in en större tv så alla gamlingar kan se, hehe, samt att stereon har bytts ut. I relaxrum ett har vi två nya bord (ett till låns) och en helt ny grupp i rotting. I relaxrum två har vi nya hyllor under bardisken och ett oljeelement för värmens skull. Jag lägger in ett par andra gästböcker, för de som vi haft nu har inte funkat något vidare. Sist men inte minst skall jag jobba på att få snurr på kameran igen. Helst med rullande bilder ;-).

2005-08-30 Snart dags för ny bastusäsong!!!

2005-06-09 Stänger definitivt av kameran för säsongen. Försöker inte ens få igång den när jag startar om datorn. Hoppas det går bättre till hösten.

2005-01-20 En länk som heter "Nå fastighetsskötaren" har lagts till i listan till vänster. Det är vår möjlighet att smidigt lämna förslag, be om hjälp, påkalla uppmärksamhet kring fel och även Ulfs möjlighet att informera oss om vad som händer i våra fastigheter. Ett exempel: någon ringer och berättar att en tvättmaskin är trasig. Ulf kan då gå in på denna info-sida och skriva in att han tagit kontakt med reparatör. Övriga hyresgäster kan då lätt gå in här och kolla efter i "loggen" om detta fel påtalats, och även få se att Ulf redan åtgärdat saken. Passa gärna på att lämna en trevlig hälsning. Dessutom kan man ju gå till sidan och skriva in saker vilken tid på dygnet som helst.

2005-01-12 Nu är fyra högtalare installerade i källaren till stereon som Sami låtit oss använda. De fyra högtalarna är placerade: en i inre relaxrummet, två i tv-rummet och den sista i korridoren vid ventilationen till bastun. Det sista för att få lite bakgrundsmusik medans man badar bastu. För att inte störa alla som befinner sig nere i de olika rummen sitter det en högtalarswitch ovanpå stereon. Med den kan man styra: 1. Samtliga högtalare på tillsammans 2. Bara den i inre rummet samt den vid bastun på 3. Bara de i tv-rummet på. Hoppas att detta skall passa alla.

2004-10-21 Säsongen i bastun har dragit igång för några veckor sedan. Jag får se hur det går med funderingarna på ytterligare en kamera i relaxavdelningen, men den gamla är igång igen i alla fall.

2004-06-10 Nu stänger jag webcammen för säsongen. Återkommer till hösten med förhoppningsvis två kameror.

2004-01-27 Nu är det inlagt telefonnummer på webcamsidan. Det går direkt ner till relaxrummet.

2004-01-25 Snart kommer vi att ha ett telefonnummer till relaxrummet så det går att ringa dit när "vi" är i bild.

2003-08-31 Nu har det varit lite kräftskiva på gården, och det var vi ju tvungna att dokumentera. Bilder ligger under Gamla evenemang.

2003-07-22 Skriver bara lite för att det skall märkas att allt inte ligger nere med hemsidan. Av förklarliga skäl händer det inte så mycket med bastandet under sommaren, så jag har tagit bort webcammen en stund. Den kommer åter i höst när bastandet fortsätter.

2003-05-26 Lagt in lite bilder från helgens fest där Klubb Grävlingen återförenades för första gången på flera år. De ligger under Bastubilder eftersom en del av kvällen utspelade sig där. Jag har även fixat lite med bilderna från bastun, så man slipper öppna alla bilder i ett fönster (det tar ju sådan tid!!!). Nu blir det i stället ett fönster för varje kalastillfälle. Men alla bilderna går ändå att nå varifrån man än är.

2003-05-09 I dag hade vi storbildstv i relaxrummet (som vi nog nu får döpa om till samlingslokal, eftersom det är mer samling än relax där numera). Detta tack vare att Max fixade dit lite utrustning. Tack Max för detta kanonjobb. Det uppskattades definitivt av alla som var där (och kanske även av dem som kunde se på webcam). Det finns lite bilder från detta under Gamla evenemang/Bastubilder. Sedan får man ju gratulera Tre Kronor till ytterligare en kanonmatch!!!!

2003-04-29 Relaxrumsbilder från när Petterson var på hembesök. De går att nå via Gamla evenemang, eller genom att klicka här. Desstuom lite bilder från tidigare bastueskapader, inklusive lite interiörbilder.

2003-03-19 Nu har det hänt lite saker. Alla bilder från de gamla gårdsfesterna har blivit inlagda. Kollar ni under Gamla evenemang så ser ni de olika teman vi haft.

2003-02-22 Har fixat till en ny räknare. Den gamla hängde med från vår innebandysida och det blir lite fel räkning då.

2003-02-06 Nu har jag jobbat lite vidare med webcammen. Det som saknas nu för riktiga bilder är bara en kamera, så snart skall man kunna sitta hemma i sitt vardagsrum och se om det är någon nere i relaxrum 1 (vi får väl kalla dem 1 och 2, nu när vi har 2? hehe). Bilden kommer att vara en stillbild som uppdateras en gång per minut, men det räcker ju för att se om det är någon där. Nu skall jag bara ta tag i att lägga in bilder från våra gamla evenemang. Där har jag också jobbat lite på upplägget på sidan, men det finns ytterligare lite smågrejor att göra, förutom att scanna in alla bilder.

2002-10-09 Nu har vi dragit igång en hemsida för att man skall kunna få en uppfattning vad som händer i husen under hela året. På vintern blir man ju lätt lite "insnöad" och vet inte vad övriga grannar gör. Det här är ett sätt att försöka ändra på det. Att försöka få lite gemenskap även under den kyliga delen av året.